SEGRE

Calviño: "Tots estem d'acord en apujar les pensions amb l'IPC"

Nega que hi hagi divisió sobre la mesura

La ministra portaveu Isabel Celaá; la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, i la ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño (esquerra), durant la roda de premsa després de la reunió del Consell de Ministres.

Calviño: "Tots estem d'acord en apujar les pensions amb l'IPC"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Economia i Empresa, Nadia Calviño, ha assegurat aquest divendres que al Govern hi ha acord unànime perquè les pensions tornin a pujar amb l’IPC i ha negat que existeixi divisió sobre això. "No hi ha cap tipus de discrepància dins del Govern (...) Tots estem d’acord respecte a l’increment d’acord amb l’IPC", ha dit la ministra en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Ha afegit que juntament amb la garantia del poder adquisitiu de les pensions, el Govern ha d’estudiar altres ajustaments que són necessaris per assegurar que el sistema sigui sostenible en el mig i llarg termini. Ha recordat que el Pacte de Toledo també treballa en aquest sentit, amb recomanacions encaminades a garantir la viabilitat futura les pensions públiques, que tenen a veure amb els ingressos i amb les despeses que suporta el sistema.

En total són vint-i-una recomanacions les que ha de renovar aquesta comissió parlamentària, entre les quals s’inclou la relativa a la revalorització de les pensions.

tracking