SEGRE

PATRONALS CÀRRECS

Pimec Lleida renova l'executiva amb Saltó al capdavant

Un 24% dels membres de la comissió són dones empresàries

Jaume Saltó.

Jaume Saltó.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pimec Lleida va renovar ahir la seua comissió executiva, que iniciarà una nova legislatura amb Jaume Saltó al capdavant. El comitè executiu va aprovar els nous òrgans de gestió de la patronal a Lleida, que s’han renovat gairebé un 20% i compten amb una mitjana d’edat de 48 anys. Un 24% dels seus membres són dones empresàries.

Quant a la representació per sectors empresarials a la nova comissió executiva, un 24% són empreses de serveis, un 19% són de l’àmbit del comerç, un 14% són industrials, un 5% de la construcció, un 5% d’agropecuari i el 33% restant són de diferents col·lectius.

La inauguració oficial de la nova seu de la patronal a Lleida va tenir lloc el 28 de setembre. Amb aquesta, es va donar el tret de sortida al nou mandat de Jaume Saltó que, amb el nou espai, assumeix el repte de consolidar Pimec Lleida com el referent a la província. “Mantenir i millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses lleidatanes és una prioritat”, va explicar Saltó, que vol potenciar els actes d’interès empresarial i la coordinació amb els altres ens de la província.

Jaume Saltó tindrà com a vicepresidents els empresaris Manel Llaràs (Cial Llaràs) i Álvaro Perera (Semic) i l’empresària Laura Sánchez (Ap! Lleida). La resta de membres que ocuparan una vocalia són, entre altres, Borja Solans (Gabinet Casas), Cristina Martínez (Dressing Balaguer), Estanislau Grau (FEMEL), Eva Ramos (Ilerdeco), Ferran Alemany (Torrons i Mel Alemany), Francesc Roig (Promisol), Joan Carles Massot (JARC) i Josep M. Roig (Gremi d’Instal·ladors de Lleida).

tracking