SEGRE

LABORAL JORNADES

El paper de l'emprenedora en un món masculí

Jornada a Massoteres promoguda pel consell de la Segarra || Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Rural

Foto de família dels participants a la jornada celebrada ahir a Massoteres.

Foto de família dels participants a la jornada celebrada ahir a Massoteres.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Rural, el consell de la Segarra va organitzar ahir a Massoteres una jornada d’emprenedoria dedicada a les dones. Segons la consellera comarcal de Serveis Socials, Núria Magrans, l’objectiu és generar una xarxa de relacions entre les dones del territori i també oferir eines d’empoderament al sector femení en l’àmbit laboral.

La jornada va presentar ponències sobre experiències personals d’empresàries del territori i un debat sobre l’emprenedoria en un món tradicionalment masculí.

També es va reservar un espai per al tractament del Plans d’Igualtat a les empreses. Uns acords que segons la consellera comarcal de Serveis Socials, Núria Magrans, malgrat que obliguen a fer efectius els mateixos drets entre homes i dones, en el món laboral no sempre s’apliquen de la mateixa forma.

La d’ahir va ser la tercera jornada anual d’emprenedoria femenina duta a terme a la Segarra. Les anteriors van tenir lloc a Sedó i Sant Guim de Freixenet. No obstant, aquesta ha sigut la primera a coincidir amb el Dia de la Dona Rural. La jornada va ser organitzada des de les diferents àrees del consell comarcal, com són Serveis Socials, Promoció Econòmica, Joventut i Turisme, i va comptar amb el suport d’Associació del Desenvolupament Rural d’Astúries, que ofereix els ajuts Leader.

El paper de la dona en el relleu generacional El departament d’Agricultura ha organitzat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Rural, una jornada per a aquest divendres en què es debatrà sobre el paper de la dona en el relleu generacional com a element clau per revertir la dinàmica demogràfica a les zones rurals i de cara als sectors agrari i agroalimentari. Aquesta jornada es durà a terme a partir de les 9,30 hores al Turó de la Seu Vella.

tracking