SEGRE

FIRES VEHICLES D?OCASIÓ

Autotardor creix en expositors i posa a la venda un total de 401 cotxes

L’alcalde demana implicació a la Generalitat perquè la fira faci un “salt qualitatiu”

Les autoritats van visitar els expositors del certamen.

Les autoritats van visitar els expositors del certamen.ALBA GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pavellons firals de Mollerussa exposen un total de 401 cotxes, uns cinquanta més que l’any passat, i més de vuitanta vehicles agrícoles, tots de segona mà. I és que la capital del Pla d’Urgell és escenari de la 24a Fira Autotardor, que obre portes amb vint-i-vuit expositors, tres més que l’any passat. Les expectatives són bones i la previsió és superar els deu milions d’euros de volum de negoci entre les tres fires (Sant Josep, Autotrac i Autotardor) que s’han celebrat aquest 2018 dedicades al sector de l’automoció, tal com va remarcar l’alcalde, Marc Solsona.

El primer edil va aprofitar la presència del secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer, per demanar més implicació econòmica per part de la Generalitat, a través de possibles línies d’ajuda directes, amb el patronat i fires de Mollerussa “per fer aquest salt qualitatiu que es mereix”. En aquest sentit, Ferrer va assegurar que la Generalitat intentarà trobar la manera de contribuir perquè Fira de Mollerussa es revitalitzi i creixi. Ferrer també va lloar la sectorització d’aquest certamen i el fet de comptar amb la maquinària agrícola com un complement diferencial. En aquest sentit, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va remarcar que la fira ha augmentat el nombre de vehicles agrícoles exposats, que arriben als vuitanta.

Aquest certamen també compta amb un expositor de furgonetes així com l’espai Low Cost, amb cotxes amb preus més assequibles, fins als 6.000 euros. La fira també sortejarà 3.000 euros entre els clients.

tracking