SEGRE

L'IMO s'adhereix al programa Incorpora de ”la Caixa”

L'objectiu és fomentar la contractació de persones en risc d’exclusió social

La signatura de l'acord.

L'IMO s'adhereix al programa Incorpora de ”la Caixa”Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) de Lleida i l’Obra Social ”la Caixa” han signat un conveni de col·laboració per fomentar la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social a través del programa Incorpora, promogut per l’entitat financera. Aquest conveni té per objectiu incrementar la contractació de col·lectius vulnerables, com també la prestació d’informació, formació i assessorament a les empreses que participen en aquesta actuació.

El conveni ha estat signat aquest dimecres a Lleida per Rafael Peris, president de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) i Joan Escolar, director tècnic de l’entitat Aspros, coordinadora del Grup Incorpora a Lleida.

En el marc d’aquest conveni, l’IMO es compromet a posar en coneixement del programa Incorpora de “la Caixa” els seus diferents serveis i activitats, com són el Servei d’Intermediació Laboral i projectes d’ocupació que inclouen accions d’orientació, formació i acompanyament a la inserció laboral i educativa. A més, es derivaran persones participants i usuàries dels serveis i programes de l’IMO per tal de cobrir possibles ofertes de treball del grup Incorpora.

Així mateix, Incorpora compartirà amb l’IMO ofertes del programa per tal de poder fer una preselecció de candidatures.

tracking