SEGRE

LABORAL

Els treballadors prefereixen una pujada salarial a conciliació o formació

Els treballadors prefereixen una pujada salarial a conciliació o formació

Els treballadors prefereixen una pujada salarial a conciliació o formacióEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La majoria de treballadors prefereix una pujada salarial a millores en conciliació, formació o ascensos, d’acord a una enquesta elaborada per Adecco, en la qual ha preguntat quin seria el millor regal que podria fer-li la seua empresa aquest Nadal per a 2019.

El 61 % dels treballadors ha respost que el millor regal seria una pujada salarial, seguits de facilitats per a conciliar (35,4 %), formació (32,4 %) i un ascens (21,1 %).

En contrapart, el pitjor regal que podrien rebre de les seues empreses seria una baixada de sou (segons el 62,8 %), vuit punts percentuals menys que l’any passat (54,8 %).

A més, el 34,2 % dels enquestats és optimista, en creure que li apujaran el sou el 2019, dividits entre el 24,4 % que opina que se l’incrementaran en una quantitat equivalent a l’IPC, i el 9,8 % que desitjaria el que ells qualifiquen un "augment notable".

Sobre les mesures sense cost, la majoria prefereix flexibilitat d’entrada i sortida (4 de cada 10) o tenir una jornada intensiva (3 de cada 10), mentre que tan sols el 15 % apostaria per sol·licitar teletreball.

Respecte a l’edat, les persones d’entre 26 i 35 aprecien més la conciliació, els majors de 36 valoren gairebé igual la pujada salarial i la formació, i els majors de 56 prefereixen l’augment de sou.

Per sexe, les treballadores espanyoles opten en gran manera per millores en la conciliació (un 36 % davant el 30 % en el cas dels homes), a més de ser elles (21 %) juntament amb els professionals d’entre 25 i 26 anys (23 %) els col·lectius que més valoren el teletreball.

tracking