SEGRE

EMPRESES OPERACIONS SOCIETÀRIES

Els dos directors de Taurus compren el capital de l'empresa d'electrodomèstics

Ramon Térmens segueix com a president del Grup i el consell d’administració es manté sense canvis || La firma amb seu a Oliana tancarà l’any amb un total de 250 milions d’euros en facturació

Joan Basagaña i Raúl Bruic segellen amb aquesta encaixada amb Ramon Térmens l’operació.

Joan Basagaña i Raúl Bruic segellen amb aquesta encaixada amb Ramon Térmens l’operació.TAURUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els actuals directors generals de Grup Taurus, Joan Basagaña i Raúl Ubric, han adquirit la propietat de la corporació, segons van informar ahir. En el marc de l’operació, Ramon Térmens, amo fins al moment de la multinacional del petit electrodomèstic amb seu a Oliana, continuarà ostentant la presidència del grup i es mantindrà la configuració actual del consell d’administració.

La companyia va afirmar ahir que aquesta operació garanteix la continuïtat i el creixement experimentat pel Grup Taurus durant els últims anys, que l’ha portat a ser una empresa referent al sector, segons el comunicat remès a la premsa. El Grup Taurus tancarà l’exercici actual amb una facturació al voltant 250 milions d’euros, que suposa un creixement superior al 10 per cent.

El Grup compta amb companyies filials en una desena de països i exporta a més de 120

Fundada el 1962, Taurus Group és una de les principals companyies del sector del petit electrodomèstic que aposta per la internacionalització i el desenvolupament de productes, amb una important inversió en investigació i desenvolupament, està present en més de 120 països i compta amb companyies filials en deu països.

Les marques que integren la companyia són: Taurus, Mycook, Solac, Casals, Black+Decker™, Minimoka, Coffeemotion, Winsor, Taurus Professional, White & Brown, Alpatec, Mallory, Inalsa, Práctika, Mellerware, Lucky i Turmix. La filosofia de la companyia es basa en el disseny productes que contribueixin a millorar la qualitat de vida i el confort de les persones a la llar.

Nascuda el 1962, passada la crisi dels 90 es va convertir en multinacional

Taurus és avui una multinacional que ha crescut durant els últims anys amb una política de compra d’empreses i de marques d’altres societats, a més d’una aposta pel mercat internacional, en què compta amb filials en una desena de països. Nascuda el 1962, l’any 1993 va protagonitzar la que fins al moment era el major expedient de suspensió de pagaments que havia registrat la província de Lleida. La Generalitat va arribar a injectar 3.450 milions de pessetes de l’època a la companyia (20,70 milions d’euros) i el desembre del 1997 se’n va anunciar la privatització, amb l’adjudicació a Ramon Térmens i Jorge Tornini. Van oferir 2.500 milions de pessetes, i van assumir un passiu de l’empresa de 2.200. La companyia va tornar a tributar per beneficis el 2001 i l’adquisició de la brasilera Mallory va ser la primera de les grans operacions de compra de Taurus, de la qual Jorge Tornini ja es va desvincular.

Joan Basagaña i Raúl Bruic segellen amb aquesta encaixada amb Ramon Térmens l’operació.

Joan Basagaña i Raúl Bruic segellen amb aquesta encaixada amb Ramon Térmens l’operació.TAURUS

tracking