SEGRE

L'IMO inicia una desena de programes per contractar 250 persones a Lleida

Amb prioritat per a joves i persones a l'atur

Oficina del SOC a Lleida

L'atur registrat a Lleida puja en 154 persones el generSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí de l’Ajuntament de Lleida ha anunciat aquest dilluns que posarà en marxa aquests dies una desena de programes ocupacionals per a persones preferentment en situació d’atur i per a totes les franges d’edat, amb l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral, a través de serveis d’orientació i formació.

La Casa d’Oficis és un d’aquests programes de formació i treball que està encarat a la inserció laboral de joves menors de 25 anys.

El Programa Singular de Garantia Juvenil ‘Obrint Portes’ és una altra activitat per a 120 joves, de 16 a 29 anys, inscrits al registre de Garantia Juvenil, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Entre finals de desembre i el mes de gener, es posaran en marxa aquesta desena de programes ocupacionals, que han de permetre la contractació directa des de l’IMO d’unes 250 persones, entre el Centre Especial de Treball, els programes ‘Casa d’Oficis’, ‘Treball i Formació’ i ‘Enfeina’t’ i personal tècnic, segons ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris.

tracking