SEGRE

Treballadors i jubilats d'Endesa protesten a Lleida per denunciar la retallada de beneficis socials

Els manifestants han tallat durant uns minuts l'N-240 als Magraners

Un moment de la protesta dels treballadors i jubilats d'Endesa.

Treballadors i jubilats d'Endesa protesten a Lleida per denunciar la retallada de beneficis socialsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 200 treballadors i jubilats d'Endesa han protestat aquest dimarts davant la seu de l'empresa a Lleida, al barri dels Magraners, per denunciar la retallada de beneficis socials que afirmen que vol aplicar la companyia.

Els empleats en actiu critiquen també que Endesa s'ha aixecat de la taula de negociació d'un nou conveni. “Fa 18 mesos que estem negociant el nou conveni. Però com que l’empresa va sortir de la Taula de Negociació, ara els treballadors en actiu estan sense conveni”, ha explicat Alejandro Garcia, delegat sindicat de la UGT-Terres de Lleida. No obstant, els treballadors han rebut via e-mail una comunicació informant-los que les condicions laborals que tenien recollides al IV Conveni Marc Endesa, els hi quedaran contractualitzades a títol individual, però es reservaran la possibilitat de modificar-les més endavant, emparant-se en la legislació laboral actual.

Els treballadors volen repetir l'acte de protesta cada dimarts. Avui, durant uns minuts, han tallat l'N-240, que passa per davant de l'empresa.

tracking