SEGRE

TREBALL ADMINISTRACIÓ

L'oficina de l'atur de Lleida canvia d'ubicació després de 10 anys a l'acabar el lloguer

A més, el SOC afirma que les oficines actuals presenten deficiències de ventilació || Divendres s’obriran les pliques del concurs públic convocat pel Govern

Sala d’espera de l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Lleida, ahir.

Sala d’espera de l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Lleida, ahir.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Lleida, situada al carrer Acadèmia de la capital del Segrià, canviarà pròximament d’ubicació després que hagi vençut el contracte d’arrendament subscrit l’any 2008 per al lloguer del local actual. En aquest sentit, des del SOC han esgrimit les “importants deficiències” de l’oficina del SOC “quant a ventilació”.

“Aquest fet fa que no sigui adequada perquè els treballadors puguin desenvolupar les seues tasques amb normalitat i amb un mínim de confort, ni tampoc per als usuaris”, han assenyalat des de l’àrea encapçalada per Chakir el Homrani.

La Generalitat actualitzarà els sistemes d’alarmes de les seus del SOC a les comarques lleidatanes

D’aquesta manera, aquest divendres està previst que es procedeixi a obrir les pliques presentades pels licitadors amb les seues ofertes. D’altra banda, serà la quarta ocasió en què es convoqui a aquest tràmit, després que s’ajornés dos vegades el mes d’octubre de l’any passat i el dia 23 de gener se suspengués l’obertura per qüestions tècniques referents a la documentació requerida.

Amb tot, el valor màxim estimat del contracte d’arrendament ofert per la Generalitat ascendeix a 1,71 milions d’euros, que resulten d’una mensualitat de 14.250 euros durant els cinc anys obligatoris de lloguer més els cinc anys addicionals de pròrroga optativa en un local, a tot estirar, de 1.500 metres quadrats a raó de 9,50 euros mensuals per unitat de superfície. A més, a aquest import se li hauria de sumar l’IVA.

En paral·lel, la Generalitat també ha tret a licitació un concurs per tal de renovar les instal·lacions dels sistemes d’alarma d’intrusió i de detecció d’incendis, a més de la implantació d’una nova xarxa de càmeres de circuit tancat de televisió (CCTV), a 66 oficines del SOC a tot Catalunya. En aquest sentit, la conselleria de Treball modernitzarà l’alarma contra intrusions i l’alarma contra incendis de l’oficina del carrer Acadèmia de Lleida, que pròximament es mudarà d’ubicació. Així mateix, a les comarques de Lleida, també s’emprendrà la renovació d’aquests elements de seguretat a les oficines que té el SOC a les localitats de Balaguer, la Seu d’Urgell, Tàrrega, Solsona i Tremp, a banda de Vielha, a la Val d’Aran.

En conjunt, el valor estimat per la Generalitat per a aquest contracte és de 475.536,76 euros, més IVA. La conselleria de Treball preveu efectuar l’obertura de pliques d’aquesta licitació a mitjans d’aquest mateix mes.

tracking