SEGRE

OCUPACIÓ

CaixaBank ofereix baixes indemnitzades, però no descarta sortides forçoses

L’entitat pretén cobrir l’ajustament de personal de 2.157 persones

CaixaBank ofereix baixes indemnitzades, però no descarta sortides forçoses

CaixaBank ofereix baixes indemnitzades, però no descarta sortides forçosesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ofereix cobrir l’ajustament de personal de 2.157 persones a Espanya amb baixes indemnitzades, sobretot per a majors de 53 anys, però preveu aplica acomiadaments forçosos, amb una indemnització de 30 dies per any treballat amb un màxim de 22 mensualitats, si no s’assoleix la xifra prevista, segons els sindicats.

Fonts sindicals han explicat a Efe que el banc ha dividit el personal susceptible de formar part de l’ajustament de plantilla en tres col·lectius diferents: menors de 53 anys, treballadors de 53 i 54 anys i personal a partir de 55 anys.

Als primers, els menors de 53 anys, els ofereix una indemnització equivalent a 33 dies per any treballat amb un màxim de dos anualitats, mentre que als empleats de 53 i 54 anys els abonaria una indemnització equivalent al 50 % del seu salari regulador de cinc anualitats, i els pagaria el conveni especial amb la Seguretat Social fins els 60 anys.

En el cas dels majors de 55, els planteja la mateixa indemnització que a l’anterior grup (el 50 % del salari regulador que percebrien durant els cinc anys següents), encara que en aquest cas se’ls pagaria un conveni especial amb la Seguretat Social fins els 63 anys.

tracking