SEGRE

EMPRESES JORNADA D?ANÀLISI

Telefónica reobre els Diàlegs al Roser amb empresaris

Organitzats per SEGRE, se centraran avui en Smart Agro || Amb la conferència del director general de Telefónica a Catalunya

Kim Faura, en la seua participació en els Diàlegs al Roser del 2017.

Kim Faura, en la seua participació en els Diàlegs al Roser del 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica reobre avui els Diàlegs al Roser, una iniciativa organitzada per SEGRE, que en aquesta ocasió tindrà com a eix central de la jornada Smart Agro. La conferència central anirà a càrrec del director general de Telefónica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia, Kim Faura. Smart Agro representa una sèrie de solucions per al sector agrari de Telefónica. “Primer van ser les ciutats intel·ligents, ara és el moment del camp intel·ligent”, explica la companyia.

El parador de Lleida acull la jornada d’anàlisi sobre solucions tecnològiques per al sector agrari

En aquest sentit, pot oferir serveis com el monitoratge, actuació en temps real i visualització georeferenciada de dades dels actius del camp per habilitar nous models de negoci, millorar els processos operatius i estalviar costos.

Faura és un gran coneixedor del format de Diàlegs al Roser, un fòrum de reflexió i debat de temes d’actualitat i d’especial rellevància per a la societat i l’economia de Lleida en la qual prenen part ponents de primer ordre davant d’un aforament que es dóna cita al Parador. Faura va participar el 2017 en una d’aquestes jornades. En aquella ocasió va analitzar aspectes tan rellevants com la tecnologia i la legislació, advertint que la primera va més ràpid i que la segona ha d’adaptar-se. Va oferir, així mateix, dades tan cridaneres com el fet que en només quatre anys el consum de temps dedicat a internet s’havia incrementat un 84%.

Després de la conferència, es donarà pas a una taula redona amb la participació del director de sanitat animal i serveis agropecuaris de la Corporació Alimentària Guissona, Manel Marí Mallroques, la cofundadors de VisualNacert Mercedes Iborra, el president d’Edullesa i gerent de Fruilar, Joan Serentill, i el gerent de Productos Flower, Àngel Jubete. La clausura anirà a càrrec del director executiu del Grup SEGRE, Juan Cal.

tracking