SEGRE

BBVA incrementa un 38,8% la facturació de primes d'assegurances a Lleida el 2018

Les pòlisses de vehicles van augmentar el 45,4%

Imatge d'arxiu d'una oficina del BBVA

BBVA incrementa un 38,8% la facturació de primes d'assegurances a Lleida el 2018SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El negoci assegurador de BBVA a Catalunya va augmentar el 2018 la seva facturació en un 37,4%, que representa prop de 93 milions d'euros en noves primes. Destaca la facturació d'assegurances de salut i auto amb creixements de més del 40%. En assegurances de pimes, la facturació de noves pòlisses es va incrementar l'any passat un 133,2%.

L'augment de facturació del 37,4% a Catalunya està per sobre de la mitjana d'Espanya, que s'ha situat en el 30,6%. A Lleida, la facturació va créixer el 38,8%, amb un increment del 45,4% en el cas de les assegurances de vehicles.

Així mateix, l'any passat, la facturació de noves pòlisses d'assegurances per a pimes a Catalunya va augmentar en un 133,2%. Aquest impuls s'ha vist reforçat pel llançament a mitjan 2018 d'una assegurança específica per cobrir els riscos de patir atacs informàtics i en matèria de protecció de dades, la Ciberassegurança, altament demandada per les pimes. Aquesta ja és la tercera assegurança més contractada per les pimes catalanes.

tracking