SEGRE

LLEIDA EMPRESARIS

Experts de Booking i Wallapop explicaran els seus "secrets" a Lleida

Imatge de la presentació de la jornada, ahir a Lleida.

Imatge de la presentació de la jornada, ahir a Lleida.M. GATEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç de Lleida va presentar ahir la jornada Business Secret Day, que tindrà lloc dimecres vinent, 13 de març, al Palau de Congressos de la capital de Ponent. Aquesta jornada comptarà amb la participació de sis ponents fundadors i directius d’empreses com Booking, Qatar Airways, Wallapop i Shopery. Tots oferiran ponències sobre la seua experiència en el món laboral i empresarial. Entre ells es troben dos lleidatanes, Gemma Sorigué i Marimar Laveda.

El Business Secret Day, que compta amb 300 inscrits, pretén ser un punt de trobada entre empresaris lleidatans i catalans, a banda de donar eines a tots els empresaris assistents perquè aconsegueixin conèixer “el secret de l’èxit empresarial, així com el teixit d’empreses transfronterer”, segons va afirmar Esther García, tècnica de competitivitat i innovació de la Cambra de Comerç de Lleida.

La institució lleidatana lidera el projecte CCI PirineusMed, que també compta amb la participació de la Cambra de Comerç d’Andorra, la de Girona i la Chambre de Commerce des Pyrénées Orientales.

La jornada pertany a aquest projecte, del qual ja es va celebrar l’any passat la Business Secret Week, que va comptar amb 1.500 assistents i va proporcionar 400 contactes comercials als seus assistents.

tracking