SEGRE

LABORAL EMPRENEDORS

La Cambra de Comerç de Lleida organitza una jornada per a pimes i emprenedors lleidatans

La Cambra de Comerç de Lleida organitza una jornada per a pimes i emprenedors lleidatans || Amb més de quatre-cents inscrits, l’acte incentiva el contacte entre firmes catalanes, andorranes i franceses

“Creativitat, innovació i excel·lència són essencials per aconseguir l’èxit d’un negoci”

“Creativitat, innovació i excel·lència són essencials per aconseguir l’èxit d’un negoci”M. GATEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sis ponents de la jornada Business Secret Day, celebrada ahir al teatre de la Llotja de Lleida, van coincidir en una cosa: la creativitat i l’excel·lència han de ser les paraules clau per a tot empresari i emprenedor que busca l’èxit en el seu negoci. La Cambra de Comerç de Lleida va organitzar l’esdeveniment amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona, la d’Andorra i la de Perpinyà. Els més de quatre-cents inscrits van ser espectadors de les ponències de les empresàries i empresaris Gemma Sorigué, CEO i cofunder de Deliberry; Marimar Laveda, directora d’Espanya a Qatar Airways; Núria Claramunt, àrea mànager de Booking; Sergio García, directiu estratègic de Coca-Cola; Gerard Olivé, cofundador de Wallapop; i Franc Vidal, CEO i cofundador de Shopery.

La Business Secret Day té com a objectiu “incentivar i facilitar les relacions i el contacte entre empreses del territori transfronterer”, segons Esther García, tècnica de competitivitat i innovació de la Cambra de Comerç de Lleida. El networking va ser un dels conceptes que van estar en boca de tots durant la jornada. García va comentar que aquest era un dels objectius d’aquesta jornada, “ser un espai de debat per als empresaris lleidatans, catalans, andorrans i francesos”. “També un punt de reflexió, on els empresaris de Lleida es puguin veure reflectits en aquests testimonis, en aquests ponents que han vingut per donar el seu punt de vista”, va afegir García.

Cadascun dels ponents no només va parlar de l’aquí dels seus negocis, també buscaven ser un exemple i animar els assistents a resoldre dubtes, ampliar la mirada i creure en els seus projectes.

Per això tots van posar èmfasi en la innovació, la creativitat i l’excel·lència com els pilars perquè un projecte de negoci arribi a bon port. Sense deixar de banda el client, que per a tots els ponents també és protagonista. Frases com “el client ens ensenya cada dia” i “escolta el teu client i tindràs millors resultats” van sonar a l’escenari de la Llotja.

Aquesta jornada és l’última del projecte PirineusMed de la Cambra de Comerç, però Esther García va assegurar que ja estan treballant en una nova iniciativa que busca assessorar pimes i micropimes, que, segons García, són els que més necessiten d’aquest servei.

“Creativitat, innovació i excel·lència són essencials per aconseguir l’èxit d’un negoci”

“Creativitat, innovació i excel·lència són essencials per aconseguir l’èxit d’un negoci”M. GATEU

tracking