SEGRE

VÍDEO. Plusfresc treballa per ser una empresa saludable

Els supermercats han contractat un psicòleg que coordinarà i analitzarà els grup de treball que s'han organitzat per dissenyar unes mesures que estaran en constant evolució

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per tal de poder competir amb les grans marques de distribució, l'empresa familiar lleidatana Plusfresc, a banda d'apostar per la qualitat del seu producte i i l'atenció al client, a partir d'ara destinarà més recursos a vetllar per la felicitat dels seus treballadors. Ho fa des d'aquest 2019 amb l'impuls d'un projecte innovador que contribueix al benestar de la seva plantilla amb el desenvolupament de tres grans eixos. El primer busca millorar el entorn físic i fer-lo més còmode. El segon cuida de la seva salut emocional equilibrant la càrrega de treball, el clima laboral i ajudant a la conciliació familiar i el tercer promociona els hàbits saludables. Es tracta d'una iniciativa en fase inicial que ha començat a desenvolupar-se amb la col·laboració d'una trentena de voluntaris que treballen en tots els sectors de l'empresa.

Les mesures que s'aplicaran per aconseguir aquest objectiu sorgiran d'aquests equips multidisciplinars i seran analitzades i gestionades per una nova figura empresarial: un psicòleg que treballarà per que les propostes vegin la llum. Els treballadors aplaudeixen aquesta iniciativa reafirmant el seu compromís amb la companyia.

Els beneficiaris seran els seus més de 1200 treballadors repartits pel territori català que comptaran amb un projecte d'empresa saludable viu i en constant evolució per adaptar-se als canvis.

alt

Plusfresc empresa saludable

tracking