SEGRE

Argal compra una participació majoritària de la francesa Ogier

L’empresa de Miralcamp preveu augmentar les seues vendes a França un 40% en els propers tres anys, fins els 28 milions d’euros

La signatura de la integració entre Argal i Ogier.

Argal compra una participació majoritària de la francesa Ogier

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Argal Alimentació, amb planta a Miralcamp, ha adquirit una participació majoritària en la companyia francesa de xarcuteria artesana Ogier. Segons ha explicat l’empresa lleidatana, es tracta d’una compra estratègica que potenciarà la seua posició al mercat francès, on des de fa dotze anys compta amb la filial Argal France. En aquest sentit, Argal preveu augmentar les seues vendes a França un 40% en els propers tres anys, fins els 28 milions d’euros.

La integració amb Ogier suposarà la creació d’un equip comercial de més de 15 persones que podrà vendre en totes les àrees del mercat francès els productes de la xarcuteria artesana francesa, fins ara, centrats a les regions de París i Lió.

Salaison Ogier és una empresa familiar, fundada el 1938 i liderada en l’actualitat per Phillipe Micheá, "Maître Artisan Charcutier", que seguirà en la companyia en aquesta nova etapa. Compta amb instal·lacions pròpies a la regió Monts Lyonaises. El 2018 va produir i va comercialitzar 1.000 tones de productes de xarcuteria artesana. Amb 36 empleats, l’empresa factura prop de 6 milions d’euros, principalment al mercat francès.

Per la seua part, el grup Argal continua el seu pla d’expansió i es consolida com el tercer grup espanyol d’elaborats carnis. El 2018, la companyia lleidatana va comercialitzar 73.000 tones i va assolir una facturació de 336 milions d’euros, per sobre dels 320 milions del 2017. Amb 1.600 empleats, la companyia té filials a Alemanya, França, Portugal i Holanda, i exporta al voltant del 18% de les seues vendes.

tracking