SEGRE

Supermercats Pujol creix un 6,4% i factura més de 160 milions d'euros

Un dels establiments de Supsa Supermercat Pujol

Un dels establiments de Supsa Supermercat Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Supsa Supermercat Pujol, cadena de supermercats especialista en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha tancat l’exercici de 2018 amb una facturació que supera els 160 milions d’euros, un increment del 6,4% respecte a l’any anterior. “Els resultats d’aquest any són molt positius i ens demostren que, una vegada més, els nostres clients confien en la qualitat dels nostres productes i del nostre servei, una cosa que ens esforcem cada dia per continuar millorant perquè es trobin com casa,” va afirmar Francisco González, director general de Plusfresc.

Referent a la superfície constant, la companyia ha crescut un 3,3% i continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida, on la seua quota de mercat ascendeix fins el 20,9%.

Aquest 2019 la companyia se centrarà en el seu procés d’expansió a partir de l’obertura de diverses botigues a Catalunya, a més de continuar amb la reforma dels seus establiments. A això se suma la voluntat de continuar enfortint la seua aposta pel món del vi a través de la inauguració de tres bodegues a les botigues de Mollerussa, Manresa i Sort.

Durant l’any passat, la companyia va obrir dos noves botigues, una a Lleida ciutat i l’altra a Cervera, i va inaugurar una bodega a Lleida, un espai amb més de 300 referències de vi, cava, licors i cerveses que consolida la seua aposta pel món vinícola. A més, va continuar amb el procés d’adaptació dels seus locals a la nova imatge de l’empresa – sota el lema El súper que t’estima – i va reforçar el seu compromís amb el producte de proximitat a través del llançament del Corder 100% criat a Lleida i el Conill 100% criat a Lleida.

tracking