SEGRE

DISTRIBUCIÓ BALANÇ

Supsa creix un 6,4 per cent i factura més de 160 milions

Al llarg del 2018, amb una plantilla de 1.300 treballadors || Es manté líder a Lleida en metres quadrats de súpers

Un establiment de la cadena lleidatana de distribució.

Un establiment de la cadena lleidatana de distribució.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats lleidatana Supsa Supermercats Pujol ha tancat l’exercici 2018 amb una facturació

de 160.334.690 euros sense IVA, un 6,4 per cent més que l’any anterior. “Els resultats d’aquest any són molt positius i ens demostren que, una vegada més, els nostres clients confien en la qualitat dels nostres productes i del nostre servei, una cosa que ens esforcem cada dia per continuar millorant perquè es trobin com a casa”, va afirmar ahir el director general de la cadena, Francisco González.

Supsa compta amb una xarxa de 73 establiments a Lleida, Tarragona, Barcelona i la Franja

La companyia ha crescut un 3,3% en superfície d’establiments i continua sent la cadena líder en nombre de metres quadrats de venda a la província de Lleida, on la seua quota de mercat ascendeix fins al 20,9 per cent.

Durant l’any passat, la companyia va obrir dos noves botigues, una a Lleida ciutat i l’altra a Cervera, i va inaugurar un celler a Lleida, un espai amb més de 300 referències de vi, cava, licors i cerveses que consolida l’aposta pel món vinícola.

A més, va continuar amb el procés d’adaptació dels seus locals a la nova imatge de l’empresa –sota el lema El súper que t’estima– i va reforçar el seu compromís amb el producte de proximitat a través del llançament del corder i el conill 100% criat a Lleida.

De cara al 2019 la companyia se centrarà en el seu procés d’expansió a partir de l’obertura de diverses botigues a Catalunya, a més de continuar amb la reforma dels seus establiments. A això se suma la voluntat de continuar enfortint l’aposta pel món del vi a través de la inauguració de tres cellers a les botigues de Mollerussa, Manresa i Sort.

La tecnologia i la digitalització formen part també dels plans de Supsa per a aquest 2019. En aquest sentit, la marca treballa en la millora de la usabilitat del web de compra en línia.

Actualment Supsa Supermercats Pujol compta amb més de 1.300 col·laboradors i una xarxa de 73 establiments ubicats, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent.

tracking