SEGRE

Lleida.net guanya un 353% més

L'empresa tecnològica incrementa la facturació un 25% al 2018

El conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena.

Lleida.net guanya un 353% mésACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companya de serveis tecnològics Lleida.net va aconseguir durant el 2018 una facturació de 12.360.000 euros, un 25% més que la registrada en l'exercici anterior. El seu marge brut va superar els 6 milions d'euros, un 15% que al 2017, i el seu resultat després d'impostos va millorar un 353%, fins als 272.000 euros. Lleida.net es va convertir, en el darrer trimestre de 2018, en la primera empresa espanyola a cotitzar de forma dual al mercat alternatiu borsari (MAB) i a Euronext Gorwth. Al 2018 l'empresa va aconseguir ser el primer i únic proveïdor estatal, i sisè a nivell europeu, en obtenir l'homologació de servei qualificat de lliurament electrònic certificat de la normativa EIDAS, que permet operar a nivell europeu sense cap tipus de barrera nacional i que els certificats que emet siguin admesos per defecte davant qualsevol tribunal o administració.

Més de cent patents a nivell mundial

L'estratègia de creixement de Lleida.net al mercat de la signatura electrònica passa, segons la companyia, per una agressiva política de creixement en matèria de propietat intel·lectual. Fins ara, el nombre de patents concedides a nivell mundial sobre mètodes de certificació per Lleida.net arriba a les 103. En l'actualitat, uns 70 països reconeixen la validesa legal dels mètodes electrònics com a via per certificar les notificacions legals en processos de contractació.

Al 2018 la plantilla de Lleida.net va augmentar prop d'un 21% i va passar de 58 a 70 persones. La política de recursos humans de la companyia es va concentrar en reforçar els departaments tècnics i de R+D, i en la creació del nou departament de Intel·lectual Property (IP). La capitalització actual de l'empresa supera els 17,5 milions d'euros. En l'últim tancament de mercat l'acció va arribar als 1,12 euros per acció al MAB i els 1,21 euros per títol a Euronext Growth.

tracking