SEGRE

EMPRESES GUARDONS

La Cambra de Tàrrega premia el Castell del Remei

I quatre firmes lleidatanes més

Robinat, ahir, durant la presentació dels guardons.

Robinat, ahir, durant la presentació dels guardons.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, Delfí Robinat, s’acomiadarà del càrrec amb l’entrega de la novena edició dels premis Cambra, que tindran lloc divendres vinent, dia 3 de maig, en un acte que comptarà amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Robinat ha estat al capdavant de la Cambra de Tàrrega durant els últims vuit anys i serà substituït per l’empresari d’Anglesola Carles Giribet.

En aquesta edició, els premis Cambra guardonaran les empreses Castell del Remei SL de Penelles, dedicada a l’elaboració de vins; Farinera Roca SL d’Agramunt, que fabrica farines naturals; Fundicions Montfort SL de Bellpuig, que elabora peces foses en aliatges d’alumini; Laumont de Tàrrega, que comercia a l’engròs amb bolets i trufes; i Soc Chef SLU també de Tàrrega, que prepara ingredients d’origen natural i d’alta qualitat per a la gastronomia i la pastisseria. Els guardons s’entregaran durant el transcurs d’un dinar a Els Comdals de Cervera.

L’objectiu és reconèixer l’empresariat i continuar estimulant i promovent valors que distingeixin les companyies de la demarcació.

tracking