SEGRE

EMPRESES TECNOLÒGIQUES

Group Saltó compleix 25 anys amb 16 milions en vendes i 350 empleats

Celebra les seues noces de plata destacant que “les persones han d’estar al centre”

Jaume Saltó, al centre de la imatge al concloure la jornada.

Jaume Saltó, al centre de la imatge al concloure la jornada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa tecnològica lleidatana Group Saltó va celebrar ahir al Parc Tecnològic de Lleida el seu vint-i-cinquè aniversari en un acte en el qual va voler deixar clara la importància dels equips i les persones en les organitzacions. Group Saltó desenvolupa la seua activitat en projectes TIC des de l’any 1994 amb una facturació superior als setze milions d’euros i amb un equip humà de més de 350 tècnics. Té dos seus a Lleida, a més de vuit delegacions distribuïdes arreu de la geografia espanyola.

El fundador i CEO de la companyia, Jaume Saltó, va aprofitar la seua intervenció a l’acte per destacar que “les persones han d’estar sempre al centre. Els treballadors són els nostres clients interns i els hem de cuidar. De fet, els ponents van coincidir en aquesta línia defensada per Saltó.

La companyia, entre altres activitats, ofereix la digitalització de processos i la instal·lació de xarxes

Així, Marta Vidal, CEO de l’empresa vitivinícola del Penedès Vallformosa, va remarcar que “escoltar el client, intern i extern, ens ajuda a créixer”. Per la seua part, Josep Esteve, director general de Rodi Motor Services, va reflexionar al voltant de la importància de la comunicació interna i va voler deixar patent que “has de voler informar la gent, has de tenir interès de comunicar-te amb ells”.

La jornada es va celebrar al Parc Científic, on Group Saltó té una de les seues seus i va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones entre empresaris, institucions i col·laboradors de la companyia.

La part més creativa de la jornada va raure en la participació el xef Ivan Pascual,

World

Chocolate Master espanyol, que va presentar la seua nova proposta gastronòmica anomenada Frutopolis, amb la qual vol reflexionar al voltant dels aliments de futur de forma innovadora i creativa.

Entre les activitats del Group Saltó es troba la digitalització de processos empresarials per aconseguir una eficiència productiva, operativa i de recursos més gran i la instal·lació i gestió de forma integral de xarxes i infraestructures a tot el territori. Entre els seus clients es troben, per exemple, grans bancs.

tracking