SEGRE

Aquestes són les 'estrelles' del Saló de l'Automòbil de Barcelona

El certamen obre les seues portes aquest dissabte

F8 Tribut de Ferrari.

Aquestes són les 'estrelles' del Saló de l'Automòbil de BarcelonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló de l’Automòbil de Barcelona que aquest dissabte obre les seues portes al públic fins el dia 19 suposa una de les millors ocasions per conèixer i adquirir les últimes novetats de les principals marques automobilístiques. En la que és el seu quaranta edició, que coincideix amb el seu primer centenari de vida, participen 45 marques que estan repartides en uns 150.000 metres quadrats, la qual cosa suposa un 50% més que el 2017.

Per facilitar la recerca de models, els organitzadors de l’Automobile Barcelona ofereixen als visitants una aplicació per facilitar-los la compra. Està disponible a les plataformes més conegudes. Amb aquesta app es pot elegir per carburant o per carrosseria i conèixer la disponibilitat del vehicle per provar-ho.

Aquestes són algunes de les novetats que no et pots perdre si vas al Saló de Barcelona:

- Alfa Romeo Giulietta: el fabricant italià ha actualitzat el seu compacte amb nous motors (un gasolina de 120 CV i un dièsel de la mateixa potència), millores interiors i exteriors i l’acabat Super. A la venda des de 17.800 euros

- Audi e-Tron: el primer elèctric de la marca alemanya té un preu de partida de 82.445 euros. Aquest vehicle amb carrosseria SUV està propulsat per un motor de 265 kW

- BMW Sèrie 8: 320 CV en dièsel (112.600 euros) o 530 CV en gasolina (140.400 euros). També està disponible en carrosseria descapotable des de 121.400 i 149.200 euros, respectivament.

- Cupra Formentor: la marca esportiva de Seat acudeix amb el seu prototip híbrid endollable que està previst que es fabriqui a Martorell (Barcelona)

- Ferrari F8 Tribut: Amb els seus 720 CV i una potència específica de 185 CV per litre, equipa el motor més prestacional construït fins ara pel fabricant italià per a un model de sèrie

- Hyundai Nexo: SUV impulsat per pila d’hidrogen que té un preu des de 69.000 euros

- Mazda CX-30: El nou SUV de la marca japonesa, que se situa per mida entre el CX-3 i el CX-5.

- Land Rover Range Rover Evoque: nova generació, des de 40.450 euros, del SUV prèmium compacte de la marca britànica, que compta ara amb un disseny exterior més minimalista i un interior més capaç.

- Mercedes-Benz EQC: primer vehicle elèctric de la nova marca EQ del fabricant de l’estrella. Ja s’accepten comandes, des de 77.425 euros, d’aquest SUV de 408 CV amb una autonomia de fins a 471 km en el cicle NEDC i de 416 km segons el WLTP.

- PAL-V Liberty Pioneer: meitat helicòpter, meitat cotxe. Hi ha una edició especial limitada a 90 unitats, que tenen un preu de 500.000 euros cadascuna.

- Renault Clio: nova generació d’aquest popular vehicle, que va ser triat millor cotxe de sèrie del Saló de Ginebra del 2019.

- Maserati Levante V8 Trofeu: el model més potent de la marca italiana i el primer de la seua història que assoleix 600 CV.

- Toyota GR Supra: cinquena generació del llegendari esportiu de la marca del sol naixent. 340 CV i un parell màxim de 500 Nm són les seues cartes de presentació.

tracking