SEGRE

La Generalitat publicarà cada any un llistat de grans morosos

Aragonès anuncia un nou pla de prevenció i reducció del frau fiscal

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonès.

La Generalitat publicarà cada any un llistat de grans morososEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que el 31 de desembre d’aquest any publicarà, per primera vegada, un llistat de deutors tributaris, que inclourà aquells morosos amb deutes o sancions pendents per un import superior al milió d’euros. En una compareixença al Parlament, Aragonès ha anunciat que aquesta mesura forma part del nou pla de prevenció i reducció del frau fiscal i de foment de les bones pràctiques tributàries per al període 2019-2022 que ha dissenyat el Govern.

Igual com fa anualment l’Agència Tributària, la Generalitat també publicarà la seua pròpia llista de 'morosos’, a fi de promoure la consciència cívica i fomentar el compliment voluntari de les obligacions fiscals.

Després d’haver aflorat frau fiscal per 740,54 milions d’euros amb l’anterior pla, vigent entre 2015 i 2018, la Generalitat es proposa de també intensificar el control sobre sectors de risc, com l’immobiliari, el joc, les subhastes o bé les concessions administratives, ha dit Aragonès.

tracking