SEGRE

Plusfresc diu adéu a les bosses de plàstic

Com a alternativa, la cadena de supermercats oferirà als seus clients bosses reutilitzables, de ràfia, de niló i altres de materials més sostenibles com el paper, bosses compostables i caixes de cartró

Plusfresc diu adéu a les bosses de plàstic

Plusfresc diu adéu a les bosses de plàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena lleidatana de supermercats Plusfresc eliminarà aquest estiu les bosses de plàstic dels seus establiments. Es tracta d'una decisió emmarcada dins del projecte Projecte Sostenible de la companyia, que preveu altres iniciatives per reduir els plàstics dels seus supermercats.

Com a alternativa a les bosses de plàstic, Plusfresc n'oferirà d'elaborades amb ràfia, niló, paper, compostables i caixes de cartró, que el client podrà adquirir a un preu d’entre 0,10€ i 0,95€. De la mateixa manera, tot i que la normativa europea prevista per al 2021 no afecta les bosses de les seccions de carn, peix, fruita i verdura i congelats, la cadena també les substituirà per bosses compostables i de malla reutilitzables en el cas de la fruita i verdura.

Plusfresc calcula que evitarà l’ús de 19.000.000 de bosses de plàstic entre les que s’utilitzen per portar la compra i les de les seccions de frescos.

Carmanyoles al tauler

Una altra iniciativa posada en marxa per l’empresa per tal de minimitzar el plàstic que es genera als mostradors de carnisseria i peixateria és la de permetre als clients que portin les seves pròpies carmanyoles.

tracking