SEGRE

BANCA LÍNIES DE NEGOCI

CaixaBank estrena a Lleida l'oficina per a les pimes

Centre Business dirigit també a comerços i emprenedors || Només n’hi ha tres a tot Catalunya i 23 en el conjunt de l’Estat

L’oficina Business està ubicada a l’avinguda Blondel, en el conegut com a edifici del Montepío.

L’oficina Business està ubicada a l’avinguda Blondel, en el conegut com a edifici del Montepío.CAIXABANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha obert a Lleida un nou centre Business per oferir un servei especialitzat a les petites empreses de la zona. Entre d’altres, està dirigida a microempreses, les que facturen menys de dos milions d’euros; així com comerços, autònoms i emprenedors.

El centre Business, a l’avinguda Blondel de Lleida, és la tercera oficina d’aquest model a Catalunya i la vint-i-tresena a tot el territori espanyol. Compta amb set gestors especialitzats que acompanyaran els clients en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat. El centre disposa d’espais diàfans i transparents que afavoreixen un tracte amb despatxos que faciliten el coworking amb el client, amb la qual cosa es potencia un model de relació basat en la digitalització i la proximitat.

L’oficina especialitzada és a l’edifici del Montepío, a l’avinguda Blondel

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, afirma que aquest nou concepte d’oficina “ens permetrà ser un punt de referència a Lleida per a tots els petits empresaris que necessitin un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes i acompanyar-los en tot el seu camí cap a l’èxit”. Masana destaca, a més a més, que als centres Business “el client es trobarà amb un nou model de relació basat en la innovació, la transparència, l’especialització i la proximitat gràcies a una atenció personal”.

La proposta de valor de Business combina el desenvolupament de productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors amb un assessorament proper i integral, no únicament amb el suport financer sinó també des de l’acompanyament en la gestió del dia a dia, per oferir d’aquesta manera un servei realment útil. Des d’aquesta entitat financera, a més, s’orienta les empreses que volen apostar per la internacionalització.

tracking