SEGRE

ECONOMIA

El conflicte sobre el grup Bon Preu arriba a la seva fi

Els germans Font han formalitzat un acord per la compra-venda de la meitat de les accions del grup, propietat de Josep Font

Un dels establiments Esclat (propietat del grup Bon Preu) a Lleida

Un dels establiments Esclat (propietat del grup Bon Preu) a LleidaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Els germans Font van formalitzar dilluns un acord definitiu per la compra-venda del grup Bon Preu. Bon Preu Holding, propietat de Joan Font, ha comprat el 50% de les accions que posseïa Espai d'Inversions, propietat de Josep Font.

Així, Joan Font es convertirà en el propietari del 100% de les accions del grup i acabarà amb un conflicte entre els dos germans que dura des de fa molt temps. Aquesta signatura és la formalització del preacord al qual es va arribar el passat 10 de juliol, que va xifrar la venda en més de 300 milions d'euros.

Des de l'empresa veuen l'acord "com una excel·lent notícia perquè posa fi a la incertesa i preocupació que fins ara tenien les parts afectades", segons un comunicat difós pel propi grup Bon Preu. En aquest afegeixen que les dues parts consideren l'acord "molt satisfactori", ja que permetrà a l'empresa "continuar el seu exitós creixement"

Bon Preu va tancar l'exercici de 2018 amb una facturació de 1.347 milions d'euros, un 12,4% més que l'any anterior. El grup compta amb 131 supermercats Bonpreu, 51 hipermercats Esclat, 49 benzineres EsclatOil i ven pel canal online en 13 punts de recollida.

Tot això, fa que compti amb 7.327 treballadors, tot i que està previst que la xifra augmenti amb l'obertura de nous supermercats i centres de recollida de compra online en aquest exercici.

tracking