SEGRE

El Govern espanyol apunta a apujar al 2,3% la previsió de creixement del PIB per al 2019

Montero reconeix que la prolongació d’actual situació d’inestabilitat política pot alentir la marxa de l’economia aquest any i el pròxim

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero.

El Govern espanyol apunta a apujar al 2,3% la previsió de creixement del PIB per al 2019EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Hisenda en funcions, María Jesús Montero, ha assenyalat aquest dilluns que el Govern espanyol manté la intenció de revisar a l’alça la previsió de PIB per a aquest any, situada en el 2,2%, i ha apuntat que, com a mínim, seria una dècima més, fins el 2,3%. En una entrevista a la Cadena Ser, Montero ha afegit, no obstant això, que per a això es necessita comptar amb un govern "a ple rendiment" i ha reconegut que la prolongació d’actual situació d’inestabilitat política pot alentir la marxa de l’economia aquest any i el pròxim. "Clar que afecta al creixement econòmic la incertesa", ha subratllat Montero, que ha reconegut que Hisenda ja té "bastant avançat" l’esquelet tècnic d’uns Pressupostos Generals de l’Estat per a 2020. "Es poden aprovar", ha subratllat Montero que ha insistit en la necessitat de comptar|explicar amb un Govern com més aviat millor.

I qüestionada sobre si vol repetir al capdavant d’Hisenda, Montero ha reconegut que li agradaria "acabar el treball" iniciat amb els Pressupostos de 2019 i que finalment no van poder tirar endavant.

tracking