SEGRE

Una tempesta de pedra danya fruita al Pla d'Urgell

En alguns punts de la comarca han caigut prop de 20 litres de precipitació en només mitja hora

Poma danyada per la tempesta d'aquest dimarts al Pla d'Urgell

Una tempesta de pedra danya fruita al Pla d'UrgellAsaja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una tempesta de pluja i pedra a primera hora de la tarda d'aquest dimarts ha danyat fruita en finques del Pla d'Urgell. Segons les primers estimacions, la pedregada, molt localitzada, ha afectat entre el 25% i el 50% de poma Golden i Fuji en cultius situats entre les poblacions de Golmés i Castellnou de Seana.

Al voltant d'aquesta zona, la tempesta ha estat intensa però sense granís, tot i que, amb prop de 20 litres en només mitja hora, ha provocat petites inundacions en diversos punts de la comarca, com a la capital, Mollerussa.

Segons el servei Meteorològic de Catalunya, l'avís per intensitat de pluja es limita a partir del vespre al litoral català. En aquest sentit, la intensa pluja ha obligat a aturar el Telefèric de Montjuïc de Barcelona durant una mitja hora aquesta tarda, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a través de Twitter. El servei, però, ja s'ha establert.

La tempesta també ha provocat el tancament d'alguns accessos a estacions de metro, que han quedat inundats, com ara dos accessos de l'estació d'Espanya de la línia 1 i dos més de l'estació de Collblanc de la línia 5.

tracking