SEGRE

Mercadona incorpora 200 informàtics i preveu contractar-ne 200 més en els propers mesos

L’empresa ha rebut més de 10.000 sol·licituds

El nou model de fleca que Mercadona està posant als seus supermercats.

El nou model de fleca que Mercadona està posant als seus supermercats.MERCADONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ha incorporat 200 persones al seu departament d’informàtica en quatre mesos, després d’iniciar a l’abril un procés de captació del talent per reforçar aquest departament, mentre preveu contractar-ne 200 més en els propers mesos, segons ha informat la companyia. En concret, Mercadona ha rebut més de 10.000 sol·licituds compatibles amb els diferents perfils requerits en aquests cuatros mesos.

Aquesta estratègia de selecció i incorporació de talent, duta a terme pel departament de Recursos Humans, s’emmarca en l’"ambiciós" Pla de Transformació Digital dissenyat per la companyia, a què té previst destinar 150 milions d’euros anuals per millorar les eines, els processos i les solucions informàtiques, segons ha precisat la firma.

Aquest procediment de creació d’ocupació estarà obert almenys fins el mes de març del 2020 amb l’objectiu de cobrir 200 nous llocs vacants i continuar impulsant el projecte de Transformació Digital de la companyia mitjançant diferents solucions informàtiques que facilitin la presa de decisions i incrementin l’eficiència i agilitat dels processos amb dades úniques i veraces.

Dins d’aquestes últimes incorporacions, destaca el procés dut a terme juntament amb l’empresa tecnològica Sothis, participada per la societat d’inversió Angels, perquè, de forma planificada s’integressin a Mercadona 40 persones del seu equip que ja realitzaven diferents processos en la companyia.

tracking