SEGRE

RAMADERIA PROMOCIÓ

Provacuno llança una sèrie documental per difondre el sector de la ramaderia

Promoció - Imatge promocional de la sèrie documental Fans del vacuno impulsada per l’associació Provacuno i difosa a través de la seua pàgina web per atansar la realitat del sector ramader al gran públic.

Promoció - Imatge promocional de la sèrie documental Fans del vacuno impulsada per l’associació Provacuno i difosa a través de la seua pàgina web per atansar la realitat del sector ramader al gran públic.PROVACUNO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Organització Interprofessional de la Carn de Boví Provacuno va estrenar dimecres a la pàgina web el primer capítol de la sèrie documental Fans del vacuno, que té com a objectiu donar a conèixer la realitat del sector ramader. La sèrie, que consta de cinc capítols d’uns deu minuts de durada cadascun, es va gravar durant dos mesos en diversos punts de la geografia espanyola. Un equip d’experts va recórrer més de 9.000 quilòmetres, des de Tarifa fins a Finisterre, per buscar les històries personals que millor traslladen la realitat d’aquest àmbit.

Cada capítol posa el focus en una temàtica diferent, des del benestar de l’animal fins al canvi climàtic passant per la importància del consum de carn per a una dieta equilibrada. El primer, titulat Cuida de mis vacas, mostra l’amor i la passió dels ramaders pels seus animals fins a la seua mort. També se centra en el vincle entre ramaderia i turisme, i ret homenatge al ramader José Pinto. El següent capítol, que s’estrenarà d’aquí a uns dies, posa el focus en la importància de la carn per a l’evolució de l’ésser humà i el seu desenvolupament tecnològic. “L’ésser humà, si no hagués consumit mai carn, no seria un ésser humà”, defensa a l’episodi el catedràtic Carlos Díez.

tracking