SEGRE

EMERGÈNCIES SINISTRES

Evacuat greu a l'Arnau de Vilanova de Lleida un treballador per un accident laboral a Lleida

Va quedar atrapat per un braç en una màquina

Vista de l’empresa Milsa-Avitel, al peu de l’Ll-11 a Lleida.

Vista de l’empresa Milsa-Avitel, al peu de l’Ll-11 a Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un treballador va resultar ferit de gravetat aquest dijous en un accident laboral que va tenir lloc a l’escorxador de pollastres Milsa-Avidel, situat a peu de la carretera Ll-11 a Lleida. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 7. 30 hores al ser alertats que un dels operaris s’havia quedat atrapat en una de les cadenes de producció.

Fonts pròximes van assenyalar que el treballador es va quedar enganxat per un braç i va donar “diverses voltes”.

Fins al lloc es van activar dos unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dotacions dels Bombers de la Generalitat. Les mateixes fonts van assenyalar que un altre operari, al veure que el seu company s’havia quedat atrapat, va aturar la producció. El ferit va ser atès i evacuat pel SEM a l’hospital Arnau de Vilanova amb un braç trencat i serà sotmès a proves mèdiques per descartar més lesions. L’empresa va declinar fer declaracions sobre l’accident a aquest diari.

És el segon accident laboral greu registrat aquesta setmana a la ciutat de Lleida, després que dilluns passat un treballador d’un concessionari de Cappont fos atropellat sense voler per un client al qual estava ensenyat un vehicle.

Entre el gener i el setembre d’aquest any, últimes dades disponibles, s’han registrat un total de 4.919 accidents laborals amb baixa a les comarques lleidatanes, la qual cosa implica un augment de gairebé el 4% respecte al mateix període de l’any passat. Segons les dades del ministeri de Treball, la immensa majoria dels accidents van ser de caràcter lleu, i van representar més del 98% del total. Tanmateix, s’han duplicat els sinistres laborals mortals, amb 14 morts fins al mes de setembre a la província de Lleida.

tracking