SEGRE

EMPRESES INVERSIÓ

Ronda de finançament de 30 empreses amb 2,6 milions

Globalleida reuneix firmes de diferents sectors || ENISA i CDTI presenten els seus productes financers a Lleida

Carlos Franco, explicant les línies de suport de CDTI.

Carlos Franco, explicant les línies de suport de CDTI.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una trentena d’empreses van participar ahir en una nova jornada de finançament de Globalleida, amb més de 2,6 milions d’euros negociats. Les companyies eren de Lleida ciutat, Balaguer, Bellpuig, la Fuliola, Alcarràs, Tremp, Alpicat, el Vilosell, Castelldans i Torrefarrera, principalment dels sectors industrial, tecnologia de la informació i la comunicació (TIC), agricultura i serveis.

Alberto Moratiel Yugueros, responsable de Relacions Institucionals d’ENISA, i Carlos Franco Alonso, responsable d’Assessorament de l’Àmbit Agroindustrial de CDTI, van exposar les característiques bàsiques dels seus productes i instruments financers orientats a projectes basats en models de negoci innovadors o amb clares avantatges competitius, i de projectes d’investigació i desenvolupament d’empreses de base tecnològica.

Després de la sessió informativa, les empreses que van demanar entrevista individual amb els tècnics de les entitats convidades van poder analitzar conjuntament i indicar a cadascun dels interessats els productes i les condicions més adequades per al seu projecte o sector amb un volum negociat de 2.618.000 euros.

Van demanar entrevista individual amb els representant d’ENISA i CDTI empreses com Aromes de Can Roselló SL, dedicada al cultiu de plantes aromàtiques i medicinals; Electrònica Saltó, de desenvolupament de software i equips tecnològics; Opennature, dedicada a la cria d’insectes depredadors; Slowcode, agència de software amb tecnologia pròpia, ubicada a Cervera; Beroni Informática, de desenvolupament d’aplicacions informàtiques per al sector turístic ubicada a Balaguer; Burgeon SCP, consultora ambiental del Vilosell, o Clickandbrew, de fabricació de cervesa de Torrefarrera. Des del 2014 Globalleida ha organitzat 19 rondes de finançament amb 292 empreses, que han negociat més de 25,6 milions d’euros

tracking