SEGRE

EMPRESES TECNOLOGIA

Una start-up lleidatana promou la venda en línia de carn fresca a professionals

Roger Vidal i Arnau Bresolí, fundadors de Banzaai Market.

Roger Vidal i Arnau Bresolí, fundadors de Banzaai Market.CEEILLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’start-up Banzaai Market, instal·lada al viver del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEILleida), ha posat en marxa un web especialitzat en la venda online de carn fresca en format professional.

A través de la pàgina compracarnefresca.es, els professionals de la restauració i particulars poden fer una comanda de carn fresca a qualsevol hora del dia, sense el risc que hi hagi errors en la comunicació entre el proveïdor i el client.

D’altra banda, Arnau Bresolí i Roger Vidal, fundadors de Banzaai Market, destaquen que fer la comanda a través del web permet a un restaurant poder encarregar aliments quan ha acabat, per exemple un servei de sopar, “sense haver d’esperar a l’endemà”, la qual cosa possibilita a l’establiment “guanyar en agilitat i autonomia de gestió”.

Així mateix, els dos emprenedors asseguren que el client “sempre pagarà pel pes real del producte” i que pot adquirir tot tipus de carns, com vedella, corder, porc, conill, pollastre o altres aus, a banda d’embotit fresc, salses i condiments.

Els dos impulsors, dos joves de 25 anys, manifesten que la seua obsessió és la qualitat del producte i, per aquesta raó, treballen “amb productors de reconegut prestigi i experiència”.

tracking