SEGRE

SEGURETAT SOCIAL

"La pensió mínima ha d'assolir els 900 euros"

Demanda a Lleida de la Marea Pensionista d’equiparar-la a l’SMI || Exigeixen derogar la reforma de Rajoy i lligar-les a l’IPC

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora Estatal en defensa de les Pensions Públiques reclamarà al nou Govern espanyol l’equiparació de les pensions més baixes almenys amb el salari mínim interprofessional, que ara és de 900 euros. Així ho va explicar ahir a Lleida el portaveu de la Coordinadora, Domiciano Sandoval.

La Marea Pensionista de Lleida va portar a terme ahir l’última trobada de l’any i membres de totes les entitats que hi han col·laborat es van donar cita a la plaça Sant Joan de la capital del Segrià per fer balanç d’aquest 2019. Van posar de manifest la seua preocupació perquè es tornin a “congelar” les pensions per la falta de Govern. De fet, van recordar que és vigent la reforma de Mariano Rajoy que permet limitar la revalorització de les pensions a un 0,25 per cent i desvincular-la de la inflació. Marea Pensionista reclama la derogació immediata d’aquesta reforma i exigeix que l’evolució de les prestacions es lligui amb l’IPC perquè no perdin poder adquisitiu.

Marea Pensionista va organitzar ahir una xocolatada a la plaça Sant Joan de Lleida.

Marea Pensionista va organitzar ahir una xocolatada a la plaça Sant Joan de Lleida.ÍTMAR FABREGAT

tracking