SEGRE

El calendari laboral inclou diversos ponts de tres dies al llarg del 2020

Treballadors a Lleida.

El calendari laboral inclou diversos ponts de tres dies al llarg del 2020Òscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El calendari laboral del 2020 recull un total de 12 festius estatals, els mateixos que el 2019, dels quals vuit se celebraran de forma conjunta a tot Espanya. Cinc d’aquests vuit festius estatals cauran en dilluns o divendres, cosa que possibilitarà ponts d’almenys tres dies per als qui no treballin en cap de setmana.

Els vuit festius que seran festa a tot Espanya el 2020 són: ahir dimecres 1 de gener (cap d’any), el dilluns 6 de gener (Epifania del Senyor), el divendres 10 d’abril (Divendres Sant), el divendres 1 de maig (Festa del Treball), el dissabte 15 d’agost (Assumpció de la Verge), el dilluns 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), el dimarts 8 de desembre (Immaculada Concepció) i el divendres 25 de desembre (Nativitat del Senyor). Uns altres dos festius comuns, 1 de novembre (Tots Sants) i 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola), cauen en diumenge, per la qual cosa les comunitats autònomes poden desplaçar la celebració al dilluns següent o a un altre dia.

A Catalunya, també seran festius el 13 d’abril (dilluns de Pasqua), 24 de juny (Sant Joan), 11 de setembre (Diada) i 26 de desembre (Sant Esteve).

D’altra banda, a cada localitat es designen dos festivitats pròpies.

tracking