SEGRE

AUTOMOCIÓ BALANÇ

Més de 300.000 nous cotxes en rènting l'any 2019

Amb una inversió propera als 5.950 milions a l’Estat || El sector creix en dos dígits i preveu mantenir el ritme aquest any

El rènting és un mercat que continua creixent en el sector automobilístic.

El rènting és un mercat que continua creixent en el sector automobilístic.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les empreses del sector del rènting van matricular el 2019 un total de 302.900 unitats a Espanya, amb una inversió de 5.946,27 milions d’euros, segons l’Associació Espanyola de Rènting de Vehicles (AER). El sector va adquirir més de 300.000 vehicles l’any passat, un 13,14 per cent més que l’any 2018, mentre que la inversió necessària per a la compra d’aquests models es va incrementar un 20,35 per cent. Amb aquest volum, el rènting va representar una de cada cinc matriculacions en el conjunt del mercat (20,23 per cent), que va tancar l’any 2019 amb 1,49 milions d’unitats, un 4 per cent menys. Només el mes de desembre, va comprar 27.921 vehicles, un 30,18 per cent més que el mateix mes de l’any 2018.

El rènting ha acabat un altre any excepcional i renovat el rècord en matriculacions de vehicles a Espanya. El 2019 s’ha coronat com el millor any en la història del sector. Aquest increment es deu, principalment, al gran canvi que estan experimentant els hàbits de consum, que cada vegada es decanten més per l’ús en lloc de la compra, per una incertesa tecnològica a la qual el rènting ha sabut donar resposta i per una àmplia i flexible oferta, segons destaca el president de l’AER, Agustín García.

El sector creix per un canvi d’hàbit del consumidor i la incertesa tecnològica

En aquest sentit, García també augura un “bon ritme” de creixement per al sector del rènting el 2020, a causa de la “nova etapa de canvis” i als “reptes” que haurà de superar la mobilitat.

La marca més venuda al canal de rènting el 2019 va ser Volkswagen, al davant de Peugeot, Renault, Seat, BMW, Toyota, Audi, Citroën, Ford i Nissan, mentre que els models més sol·licitats van ser el Nissan Qashqai, el Renault Kangoo, el Seat León, el Volkswagen Golf, el Citroën Berlingo, el Renault Clio, el Toyota C-HR, el Seat Arona, el Peugeot 3008 i el Volkswagen Polo.

tracking