SEGRE

La plataforma Glovo arribarà a Lleida el 14 de gener

L’app permet rebre i enviar al moment qualsevol producte dins d’una mateixa ciutat

Imatge d’arxiu d’un repartidor de Glovo a Lleida.

Imatge d’arxiu d’un repartidor de Glovo a Lleida.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Glovo, l’app que permet rebre i enviar al moment qualsevol producte dins d’una mateixa ciutat, incorporarà Lleida a partir del pròxim 14 de gener. La plataforma ha anunciat aquest dimecres que oferirà un ampli ventall d’establiments a l’app amb la finalitat de satisfer totes les necessitats i gustos dels seus usuaris. Així, es podran trobar diferents categories, com restaurants, supermercats, farmàcies, floristeries o botigues d’electrònica.

A més, els usuaris podran gaudir de la categoria “Qualsevol cosa”, que soluciona els encàrrecs d’última hora, com demanar que comprin tinta per a la impressora quan et quedes sense, o comprar un regal d’aniversari que t’havia passat per alt, segons explica la companyia.

La plataforma ja compta amb establiments de grans cadenes de la ciutat com KFC i Ribs i amb negocis locals com Pizza Napoli o Frankfurt Sapporo.

Diego Nouet, General Manager Iberia de Glovo, afirma que "sent capital de província, Lleida és una de les ciutats més importants a Catalunya, i ens complau molt poder-hi arribar finalment amb tots els nostres serveis”.

La startup, nascuda a Barcelona el 2015, continua la consolidació del seu negoci al territori estatal, on ja opera a més de 70 ciutats. Internacionalment, Glovo està present a les principals ciutats del sud d'Europa i Llatinoamèrica, com Roma, París, Madrid, Lisboa, Buenos Aires, Santiago de Xile i Lima.

tracking