SEGRE

EMPRESA BALANÇ

Terberg Ros Roca preveu facturar enguany 500 milions

Davant els 430 milions amb què va tancar l’exercici del 2019 || Centrarà l’expansió en països d’Àsia i Llatinoamèrica

El president de Terberg Ros Roca Group, Ramon Roca.

El president de Terberg Ros Roca Group, Ramon Roca.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Terberg Ros Roca Group va tancar l’exercici passat amb una facturació de 430 milions d’euros i preveu assolir els 500 milions en el d’aquest any, segons va explicar dijous president de la firma, Ramon Roca. En aquest sentit, va assenyalar que el negoci a Espanya concentra el 10% i el 12% dels ingressos. D’aquests, al voltant del 30% corresponen a l’activitat a Catalunya, que al seu torn representa entre el 2% i el 3% del negoci mundial. Així, Roca va destacar la importància dels mercats exteriors i va posar de relleu la presència de la marca en setanta estats i l’alt nivell de consolidació al continent europeu. Arran d’això, va apuntar com a repte per a aquest 2020 l’expansió a Àsia i a Llatinoamèrica. Roca va assenyalar, concretament, la voluntat d’augmentar la seua presència a Colòmbia, Mèxic, Indonèsia, el Vietnam i Malàisia.

D’altra banda, el president de la companyia va assegurar que el procés no ha afectat la marxa de Terberg Ros Roca Group. Sobre els contenidors cremats a Barcelona durant les protestes que van succeir la publicació de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes per l’1-O i la seua posterior reposició, va manifestar que els nous encàrrecs han tingut un impacte molt reduït en la facturació, alhora que va remarcar que “tant de bo” no s’haguessin produït els aldarulls.

Catalunya representa entre el 2% i el 3% del negoci de Terberg Ros Roca Group a escala mundial

En un altre ordre de coses, Roca va qualificar de “molt bo” el balanç dels tres primers anys de la fusió entre Terberg Environmental, una filial propietat de Terberg Group, amb seu als Països Baixos, i Ros Roca Environment, establerta a Tàrrega.

En l’actualitat, Terberg Ros Roca Group compta amb 2.500 professionals i té la seu a la ciutat britànica de Warwick. Després de la fusió, esdevinguda el 2016, la resta d’empreses que formaven part de cada un dels grups es van convertir en subsidiàries, directes o indirectes, del nou conglomerat empresarial, si bé van conservar els seus respectius noms comercials.

tracking