SEGRE

Oferta #joemquedoacasa d'Autoescola Pallars al 50%

Degut a la situació excepcional que estem vivint, Autoescola Pallars anuncia la possibilitat d’aprofitar el temps que passareu a casa estudiant pel carnet de conducció

Oferta #joemquedoacasa d'Autoescola Pallars

Oferta #joemquedoacasa d'Autoescola Pallars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Degut a la situació excepcional que estem vivint, Autoescola Pallars anuncia la possibilitat d’aprofitar el temps que passareu a casa estudiant pel carnet de conducció. L'autoescola ha habilitat la possibilitat de realitzar el 100% dels test online.

Si sou alumnes i hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la vostra oficina enviant-li un correu. Podeu revisar les adreces de correu en aquesta pàgina.

A més, si tens dubtes i necessites parlar amb algun professor, podràs utilitzar el formulari habilitat al seu web. Respondran a tots els dubtes relacionats amb les classes teòriques de 9:00 a 21:00.

A més a més, habiliten un canal de Youtube i una pàgina de vídeos, on l'alumnat hi trobarà tot el temari que necessita, on s'hi penjaran classes teòriques diàriament per a que puguin estudiar i repassar.

Matrícula Online

  • Permís AM: 89€
  • Permís A1 i A2 (no posseïdor de B): 99€
  • Permís A2 (posseïdor permís B o A1): 89€
  • Permís B: 99€
  • Tots els Permisos Professionals (B96, C, C+E i D): 199€

Inclou: matrícula i test 100% online. IVA inclòs en els preus. Taxes, pràctiques i exàmens pràctics a part. Per a matricular-te online, realitza l’ingrés pertinent al permís que desitges, indicant-nos les teves dades: Permís, DNI, nom i cognoms, data de naixement, adreça completa, telèfon mòbil, correu electrònic vàlid. En un màxim de 24 hores t’enviarem les dades d’accés per a que puguis començar a realitzar test des del teu ordinador, mòbil o tablet. Oferta vàlida del 16 al 31 de març del 2020 | #joemquedoacasa

tracking