SEGRE

Plusfresc tancarà els dissabtes a la tarda per facilitar el descans dels seus treballadors

Plusfresc obre a Cervera

Plusfresc obre a CerveraPlusfresc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estat d’alerta derivat de la propagació del COVID-19 al país ha requerit un sobreesforç per part del personal de supermercats i altres establiments del sector de l’alimentació per satisfer les demandes dels consumidors. Davant d’aquesta situació, la cadena lleidatana Plusfresc ha decidit prendre mesures que facilitin el descans dels seus empleats.

En aquest sentit, la companyia tancarà tots els seus establiments els dissabtes a la tarda a les 15 hores amb l’objectiu de facilitar el descans dels seus treballadors. De la mateixa forma, ha reduït el seu horari entre setmana, tancant a les 20 hores de dilluns a divendres.

A més, Plusfresc instal·larà a partir de dilluns mampares de metacrilat a les caixes de tots els seus supermercats. “La nostra prioritat són i han estat sempre els nostres clients, treballadors i col·laboradors. Davant d’aquesta situació, és el nostre deure adoptar totes aquelles mesures que contribueixin tant a minimitzar l’exposició dels nostres empleats com a oferir la màxima seguretat i servei als nostres clients”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

Mesures per als treballadors

Des que les autoritats espanyoles van alertar de l’increment de contagis per COVID-19 entre la població, la companyia ha extremat les seues mesures de seguretat als seus locals. En aquest sentit, Plusfresc ha augmentat la higiene i desinfecció de totes les botigues, així com dels elements de contacte (teclats, pantalles, bolígrafs de firma, carretons de comprar...). A més, s’ha dotat totes les persones que treballen atenent el públic d’elements de protecció individual, com màscares, guants, gel desinfectant i ulleres de protecció. S’han suprimit les devolucions i s’està promovent en la mesura possible la rotació de tasques perquè la plantilla no estigui més d’una hora i mitja en un mateix lloc de treball.

Mesures per a clients

Referent als seus clients, la cadena ha limitat el nombre de persones que tenen accés als seus establiments i donen preferència a la gent gran. “Tenen prioritat a l’entrada de les botigues, per efectuar la seua compra a les seccions de carn i peix i també en el moment de cobrament de caixa”, assenyala González. A més, la companyia ha instal·lat una senyalització especial per ajudar a mantenir la distància mínima de seguretat – 1 metre –, recorda periòdicament a través de la seua instal·lació de megafonia les normes de seguretat i proporciona guants per a la compra i l’ús de cistells i carros.

En aquest sentit, l’empresa ha tancat l’espai de degustació de les seues cafeteries, la zona de Plusipark i s’ha prohibit que els clients portin les seues tupper de casa.

tracking