SEGRE

Dos tallers de Térmens i Solsona, punts de venda oficials de CLAAS a Lleida

Dos tallers de Térmens i Solsona, punts de venda oficials de CLAAS a Lleida

Dos tallers de Térmens i Solsona, punts de venda oficials de CLAAS a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de CLAAS IBÈRICA, S.A. ha visitat recentment les instal·lacions dels seus concessionaris per a la província de Lleida: Electrómecánica Millat y Tallers Pujol Segues (per a les comarques de la Segarra i el Solsonès, així com la zona nord-oest de Barcelona). Amb aquests dos únics punts oficials de la marca Claas per a tota la província, s’aconsegueix que tots els clients puguin ser atesos en les seues necessitats de béns i serveis.

A més d’oferir tots els productes Claas: recol·lectores, picadores, empacadoras, màquines de farratge, tractors i telescòpiques entre d’altres, posen a la seua disposició el servei de taller, amb unitats mòbils, tot el catàleg de recanvis, i el millor finançament de la marca Claas. D’aquesta forma, el client Claas obté els màxims avantatges i beneficis tant a l’hora de realitzar la seua compra com en l’atenció postvenda que pugui requerir. 

Tant Millat com Pujol, són empreses joves, professionals, amb gran experiència en el servei a client final. Per això, han apostat per Claas com marca líder.

Convidem tots els clients de la zona que acudeixin a les seues instal·lacions per conèixer tots els nostres productes.

ELECTROMECÀNICA MILLAT, S.C.P

P.I. La Noguera, Carrer del Segrià 5 - 25670 TÉRMENS

973 100 635

TALLERS PUJOL SEGUES, S.L.

Av Sant Bartomeu, nau A - 25280 SOLSONA

973 48 45 08

tracking