SEGRE

BBVA donarà 25 milions d'euros a la lluita contra el Covid-19

Aquesta setmana realitzarà una primera entrega d’equipament mèdic, respiradors i màscares, per valor d’uns tres milions d’euros

BBVA donarà 25 milions d'euros a la lluita contra el Covid-19

BBVA donarà 25 milions d'euros a la lluita contra el Covid-19BBVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BBVA destinarà 25 milions d’euros a combatre la malaltia del Covid-19, recolzant les autoritats sanitàries i organitzacions socials en els seus diferents mercats, així com fomentant la investigació científica. “A BBVA farem tot el que estigui a les nostres mans per ajudar en la lluita contra el Covid-19”, afirma Carlos Torres Vila, president de BBVA.

Com a primera mesura, BBVA ha adquirit a la Xina, un dels pocs mercats amb oferta disponible, material sanitari essencial per al tractament i prevenció de la malaltia. El banc espera entregar el material a les autoritats sanitàries espanyoles aquesta mateixa setmana.

L’esmentat material, per valor d’uns tres milions d’euros, inclou 1.043 respiradors –dels quals 43 són específics per a les unitats de cures intensives (UCIs)–, fonamentals per al tractament de la infecció respiratòria que pot provocar el Covid-19, així com 400.000 màscares per contribuir a la prevenció de la malaltia. Els respiradors seran traslladats a Espanya gràcies al suport d’Inditex.

De manera coordinada amb altres empreses espanyoles, BBVA està intentant aconseguir respiradors addicionals i més equipament necessari per fer front a la situació actual, incloent tests per a la detecció del coronavirus i equips de protecció individual (EPIs) per al personal sanitari com roba, guants o ulleres.

tracking