SEGRE

Mercadona donarà preferència al personal sanitari, d'atenció social, bombers i forces de seguretat

Un supermercat Mercadona a Lleida.

Un supermercat Mercadona a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona adoptarà noves mesures a partir d’aquest dijous amb motiu de l’alerta sanitària pel coronavirus, entre les que es troben donar preferència, a més d’a ancians, discapacitats i embarassades, al personal sanitari, forces de seguretat, bombers i personal d’atenció social, degudament acreditats, per realitzar les seues compres.

Així mateix, la cadena de supermercats ha informat en un comunicat que també es reactiven els processos de donació de productes de primera necessitat als Menjadors Socials i Bancs d’Aliments amb què la companyia venia col·laborant habitualment.

Mercadona ha vingut implantant mesures de seguretat des de l’inici de l’alerta sanitària, entre les quals es troba la instal·lació de mampares de metacrilat de protecció i separació, així com l’ús obligatori de guants per part dels clients, iguals que els que s’utilitzen a la secció de fruita i verdura, i que es dispensaran en els accessos.

També, s’ha reduït de 9.00 a 19.00 hores l’obertura, així com s’ha instal·lat gel desinfectant i paper perquè els usuaris puguin netejar el mànec del carro abans d’utilitzar-lo. Sobre aquestes mesures s’informa tant a través dels membres de la plantilla com per mitjà de cartelleria, megafonia i xarxes socials.

tracking