SEGRE

El Govern suspèn els contractes d'obres de la Generalitat que no siguin "d'emergència, bàsics o estratègics"

Es vol garantir la seguretat dels treballadors de la construcció davant el coronavirus

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència, des de la Casa dels Canonges, amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, per seguir l'evolució del COVID-19.

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència, des de la Casa dels Canonges, amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, per seguir l'evolució del COVID-19.Ruben Moreno / Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha acordat aquest divendres suspendre totes les obres en curs contractades per la Generalitat i pel seu sector públic durant la vigència de l'estat d'alarma. L'executiu vol "afavorir el màxim compliment de les mesures aprovades" contra la covid-19 i "garantir la seguretat i la protecció dels treballadors de la construcció". Queden excloses les obres qualificades d'emergència, bàsiques o estratègiques, o estrictament necessàries per a l'adequat funcionament de l'administració. La suspensió té efectes l'endemà de la publicació en el DOGC sense que calgui notificar directament el contractista. Amb tot, el text insta al contractista a realitzar les actuacions oportunes que garanteixin la conservació i seguretat de les obres.

 
tracking