SEGRE

Endesa subministra gas i llum gratuïtament als hotels catalans medicalitzats

El Tryp Vielha Baqueira, dels primers on s’aplicarà

La seu d'Endesa a Madrid.

La seu d'Endesa a Madrid.Endesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa subministrarà gratis el consum de llum i gas dels hotels catalans que es converteixin en instal·lacions medicalitzades durant la crisi del coronavirus, i assumirà el cost des d’aquest mes fins que acabi l’estat d’alarma.

Primer s’aplicarà en els hotels Cotton House, Alimara i Meliá Sarrià, a Barcelona; el Meliá Sitges, a Sitges (Barcelona), i el Tryp Vielha Baqueira, a la Val d’Aran, segons un comunicat de la companyia elèctrica.

El Meliá Sarrià (300 habitacions disponibles) allotjarà pacients amb coronavirus en recuperació; el Meliá Sitges (300), amb malalties lleus sense coronavirus; el Tryp Vielha (95), amb Covid-19 en recuperació; el Cotton House (83 llits disponibles), menys greus però amb primers símptomes, o pacients pendents d’alta; i l’Alimara (156 habitacions) tindrà personal de l’Hospital Vall d’Hebron.

Endesa i Fira de Barcelona ja van acordar que l’elèctrica subministrés gratis, durant aquesta crisi, la il·luminació i climatització del pavelló 7 Victòria Eugènia del recinte de Montjuïc, amb persones sense llar i vulnerables.

 
tracking