SEGRE

EMPRESA LABORAL

Grup Montaner col·loca en empreses 733 lleidatans

El 2019, més del doble que l’any anterior || Aquesta consultora de recursos humans factura 5,2 milions a la demarcació

El director de Grup Montaner, Joan Montaner.

El director de Grup Montaner, Joan Montaner.GRUP MONTANER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 733 lleidatans van trobar l’any passat un lloc de treball a través de les empreses d’externalització i treball temporal de la consultora de recursos humans Grup Montaner, més del doble que el 2018. Fa dos anys van ser 309 persones. Segons va explicar a SEGRE Joan Montaner, director i propietari de la companyia, aquest increment és fruit de la inauguració, a mitjans del 2019, d’una sucursal de l’agència d’ocupació temporal Quality a Lleida, que es va unir a la que ja estava en funcionament a Mollerussa. Així mateix, aquest augment es va reflectir també en el nombre de contractacions, que van passar de les 432 del 2018 a les 1.491 de l’any passat. “Treballem amb persones i per a persones, i el nostre objectiu és donar-los oportunitats d’èxit tant a les empreses com als treballadors”, va subratllar Montaner, que va afegir que bàsicament treballen amb els sectors carni i agrícola. Així mateix, va destacar que han implantat un sistema d’acompanyament als empleats col·locats “perquè no se sentin sols a l’arribar a l’empresa”. “Ho hem provat a Lleida amb un directiu que hem col·locat en una empresa important a la demarcació i ha funcionat”, va remarcar.

Aquest creixement del Grup Montaner a les comarques de Ponent, Pirineu i Aran ha anat acompanyat d’un increment de la facturació de l’empresa. En aquest sentit, Montaner va xifrar en 5,2 milions d’euros el volum de negoci que es va assolir l’any passat a la demarcació, pràcticament a parts iguals entre Quality i TQ Servicios, firma dedicada a l’externalització. El 2018, la facturació a Lleida va ser de 2,4 milions. En termes globals, Grup Montaner va aconseguir uns ingressos per valor de 82,8 milions d’euros, un 10% més que a l’exercici de fa dos anys. Per divisions, Quality va sumar 47 milions d’euros, un 16% més que el 2018, i per la seua part TQ Servicios va aportar 35 milions, amb un creixement de l’11%. Els restants 800.000 euros van ser de Montaner & Asociados, firma dedicada a la consultoria i selecció de directius i comandaments intermedis en empreses.

Grup Montaner gestiona a Lleida 1.491 contractes el 2019 enfront dels 432 de l’exercici anterior

Per la seua banda, Montaner va destacar que, malgrat la crisi desencadenada pel coronavirus, hi ha empreses de Lleida que els reclamen mà d’obra. “Per això és important tenir una àmplia varietat de clients, empreses de diversos sectors”, va apuntar el director de la firma.

tracking