SEGRE

Una empresa de caixes sorpresa per a infants adapta la seua oferta al confinament

Surmile ha augmentat les seues vendes un 58% durant les últimes setmanes

Una empresa de caixes sorpresa per a infants adapta la seua oferta al confinament

Una empresa de caixes sorpresa per a infants adapta la seua oferta al confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Surmile és una companyia barcelonina de venda de caixes sorpresa de productes infantils que ha fusionat els termes 'surprise' i 'smile' amb l’objectiu de convertise en aliat de molts pares durant l’estat d’alarma. L’empresa, que ja compta amb més de 5.600 usuaris i les trameses de la qual han augmentat un 58% en les últimes setmanes, ofereix articles de moda, accessoris, productes de puericultura, llibres i joguets per a nens de 0 a 10 anys.

Alejandro Ribó, CEO de l’empresa i pare de família, va entreveure la necessitat d’assessorar alguns pares, a causa de la seua falta de temps o pel desconeixement de l’ampli catàleg de productes que ofereix el mercat infantil, en la compra de productes per als seus fills. “Els pares només han d’introduir els gustos i preferències dels seus fills i cada dos mesos reben a casa una caixa amb entre 5 i 8 productes personalment seleccionats. Els costos de tramesa i devolució són gratuïts i l’usuari només paga pel que es queden”, explica.

A més, Surmile col·labora amb l’ONG Càritas facilitant que els pares puguin aprofitar les devolucions per donar tot allò que els seus fills ja no utilitzin i estigui en bon estat.

La venda es realitza mitjançant la descàrrega d’una aplicació mòbil.

Surmile ha anunciat que realitzarà una ronda d’inversió en els propers mesos per ampliar les seues fronteres i estendre la seua experiència de venda a altres països europeus.

tracking