SEGRE

La cadena de supermercats Plusfresc informa de la millor hora per comprar

Una de les mampares col·locades als supermercats Plusfresc.

Una de les mampares col·locades als supermercats Plusfresc.PLUSFRESC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc ha habilitat a la seua pàgina web corporativa i a l’App Plusfresc una funció amb què permetrà als seus clients consultar quin és el millor moment per realitzar les seues compres, segons el nivell d’afluència a cada botiga per evitar possibles contagis de Covid-19 i esperes innecessàries. Per poder saber el nivell d’afluència a cada botiga, el client ha de seleccionar l’establiment que més li interessi de la totalitat del llistat i veurà un gràfic amb el grau d’ocupació del local per hores, obtingut a partir de la mitjana de persones que van comprar a Plusfresc la setmana anterior en aquesta mateixa localització, ha informat aquest dimecres la companyia en un comunicat.

"Es tracta d’una mesura molt útil que els clients podran utilitzar en aquests moments, en plena alerta sanitària, i en el futur", ha explicat el director general de Plusfresc, Francisco González.

La cadena ha assenyalat que aquest nou servei s’afegeix "a les diverses mesures que està adoptant aquests dies amb l’objectiu d’oferir el millor tracte als seus clients davant d’aquesta situació d’alerta".

Extremar les mesures higièniques i de seguretat als seus establiments, retallar els horaris d’atenció al públic per facilitar el descans dels seus treballadors, incrementar el personal de repartiment a domicili i la posada en marxa d’un servei d’atenció telefònica per atendre les comandes dels majors de 65 anys a Lleida, són altres de les iniciatives que la companyia assegura que ha impulsat durant l’últim mes.

tracking