SEGRE

CaixaBank avança el pagament de la prestació d'atur al 3 de maig

Imatge d'arxiu del presiden de Caixabank, Jordi Gual.

CaixaBank anticipa als seus clients el pagament de l'atur al 3 d'abrilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank avançarà el pagament de la prestació d’atur al 3 de maig, set dies abans de l’habitual, i per a això desenvoluparà un procés especial d’abonament durant el pont de l’1 i 2 de maig. El banc presidit per Jordi Gual ja va implementar aquest avançament en la prestació d’atur a l’abril, i en total van ser 635.000 els prestataris que van rebre el cobrament a través de CaixaBank, ha informat en un comunicat aquest dilluns.

La mesura té per objectiu ajudar a les persones sense treball a afrontar les despeses al principi de mes, però també reduir i escalonar l’afluència de clients a les oficines físiques.

Com el mes anterior, l’avenç del pagament serà automàtic i els clients no hauran de realitzar cap tipus de tràmit per sol·licitar-ho, i podran disposar de la prestació per endavant aquells clients que ja la van rebre a l’abril, mentre que els nous perceptors la podran cobrar a mesura que les autoritats remetin la informació necessària per al pagament.

Aquesta mesura s’emmarca en la iniciativa #ContigoMásQueNunca, que també recull l’avançament del pagament de les pensions, la condonació de lloguers, l’ampliació de la moratòria hipotecària i els 25.000 milions en una línia de préstecs preconcedits per a pimes i autònoms.

CaixaBank també s’ha unit a les entitats integrades a la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi (Ceca) per no cobrar comissions als caixers automàtics mentre duri l’estat d’alarma per coronavirus, i ha implementat la pujada de 20 a 50 euros del límit per no haver d’introduir el PIN en els pagaments amb targeta, evitant tot contacte amb superfícies físiques gràcies a la tecnologia 'contactless'.

tracking